Započinju radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Livade

Obavještavaju se građeni da će dana 07.01.2019. godine započeti radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Livade – kanalizacijska mreža s crpnom stanicom i uređajem za pročišćavanje otpadnih voda. Za vrijeme radova bit će na snazi privremena regulacija prometa kroz naselje Livade. Izvoditelj radova je odabrana zajednica ponuditelja: VODOGRADNJA RIJEKA d.o.o. i ALMES-EKO d.o.o. Rijeka, dok će stručni nadzor nad radovima provoditi tvrtka FLUM-ING d.o.o. Rijeka.

Projektom je predviđena izgradnja gravitacijskih kolektora ukupne duljine 2.785 m, tlačnih cjevovoda ukupne duljine 258 m, crpne stanice „Livade“ te uređaja za pročišćavanje otpadnih voda „Livade“, kapaciteta 2×200 ES, MBR tehnologija. Ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi 6.849.453,65 kn te će se sufinancirati iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020.

Ovim putem mole se mještani i ostali sudionici u prometu na dodatan oprez i strpljenje pri kretanju u blizini gradilišta te na poštivanje privremene prometne regulacije.

Podijeli ovu novost